preskoči na sadržaj

Obrtnička škola Koprivnica

 > Naslovnica
Vijesti

Učenici u posjetu Hrvatskom saboru i Interliberu

Autor: Melita Golubić, 28. 11. 2018. 09:31

Učenici 2. c, 2. g, 3. j , 4. a i 4. b razreda 16. studenoga 2018. g. pod vodstvom svojih profesora posjetili su Hrvatski sabor i Interliber.

 

 [više]

“Moj prvi Microsoft certifikat”

Autor: Danijel Mustafa, 27. 11. 2018. 15:15

Projekat  “Moj prvi Microsoft certifikat” u sklopu kojega učenici mogu POTPUNO BESPLATNO steći titulu Microsoft Technology Associate (MTA) koja predstavlja odličan početak puta prema profesionalnom bavljenju informacijskim tehnologijama.

U sklopu projekta PRVIH 200 srednjoškolaca koji izvrše prijavu ostvaruju mogućnost besplatnog polaganja jednog certifikacijskog ispita iz područja u kojem smatraju da su najbolji:

 [više]

Interes za sudjelovanje u novom Erasmus+ projektu Vijest ima dokument u privitku

Autor: Ljiljana Mraz, 21. 11. 2018. 12:46

U našoj školi priprema se novi projekt mobilnosti. Učenike koji su zainteresirani za odlazak na stručnu praksu u idućoj školskoj godini molimo da do 15. prosinca 2018. g. izraze svoj interes putem obrasca objavljenog na Facebook stranici Projekti Obrtničke škole Koprivnica.

 [više]

Učenici Obrtničke škole čitali u "Tratinčici"

Autor: Ljiljana Mraz, 12. 11. 2018. 17:41

U sklopu akcije "Koprivnica čita" naši su učenici 23. listopada 2018. g. čitali u Dječjem vrtiću "Tratinčica".


 [više]

Učenici naše škole uspješni na Državnoj smotri radova iz elektrotehnike i računalstva

Autor: Melita Golubić, 20. 4. 2018. 12:05

Svojim radom MUNOBIKE – pametni bicikl učenik 4. b razreda Mario Novačić osvojio je prvo mjesto.

 [više]

Naši učenici drugi na Državnom natjecanju

Autor: Melita Golubić, 19. 4. 2018. 13:31

Učenici naše škole Dominik Golub i Matija Ivanušec pod vodstvom mentorice Željke Kunštić i stručnog učitelja Emila Goluba na 20. Državnom natjecanju učenika instalatera grijanja i klimatizacije i vodoinstalatera osvojili su drugo mjesto i srebrnu medalju.

 [više]

Održan Dan sporta naše škole

Autor: Melita Golubić, 29. 3. 2018. 19:13

Već tradicionalni Dan sporta Obrtničke škole Koprivnica ove se godine održao 28. ožujka. Svoje sportske snage odmjerili su učenici i profesori Srednje i Obrtničke škole Koprivnica, Gimnazije "Fran Galović" Koprivnica i COOR-a "Podravsko sunce". U nastavku možete pogledati rezultate, a sve fotografije na školskoj Facebook stranici.

 [više]

OBAVIJEST o novom broju žiro-računa Obrtničke škole Koprivnica Vijest ima dokument u privitku

Autor: Ivana Mustafa, 26. 3. 2018. 08:40

Obavijest o novom broju žiro-računa koji Obrtnička škola Koprivnica koristi od 01. travnja 2018. godine dostupna je u prilogu.

 [više]

Učenici instalateri grijanja i klimatizacije prvi na Međužupanijskom natjecanju

Autor: Melita Golubić, 19. 3. 2018. 14:19

Na Međužupanijskom natjecanju učenika instalalatera grijanja i klimatizacije i vodoinstalatera održanome 23. veljače naši su učenici bili vrlo uspješni.

Učenici smjera instalater grijanja i klimatizacije Matija Ivanušec i Dominik Golub pod vodstvom mentorice Željke Kunštić osvojili su prvo mjesto, a učenici smjera vodoinstalater Nikola Bukvić i Josip Janković pod vodstvom mentora Vladimira Bračka zauzeli su peto mjesto.

 

 

 

 [više]

Naši učenici sudjelovali u Natjecanju mladih Crvenog križa

Autor: Melita Golubić, 19. 3. 2018. 13:58

 

Na Natjecanju mladih Crvenog križa održanome 10. ožujka 2018. g. sudjelovali su i učenici naše škole.

 [više]

Aktualni Erasmus+ projekti mobilnosti

Autor: Melita Golubić, 19. 3. 2018. 13:01

U sklopu svog devetog Erasmus+ projekta mobilnosti „Struka nas veže“ u školskoj godini 2017./2018. Obrtnička škola provodi dvije mobilnosti: mobilnost osmero nastavnika iz područja elektrotehnike i strojarstva provela se u listopadu 2017. g. u Sevilli, a u ožujku ove godine stručnu je praktičnu nastavu u Velenju odradilo 16 učenika smjera kuhar i konobar.

Također, Škola je na natječaj za 2018. g. prijavila i deseti projekt mobilnosti pod nazivom EUjedinjeni u Obrtničkoj koji će se provoditi tijekom šk. god. 2018./2019., a uključivat će dvije aktivnosti: mobilnost učenika smjera elektrotehničar ili tehničar za računalstvo u Postojni te mobilnost 16 učenika zanimanja elektromehaničar, elektroinstalater, elektroničar-mehaničar, plinoinstalater, vodoinstalater, instalater grijanja i klimatizacije, monter suhe gradnje, soboslikar-ličilac i stolar u Pragu. 

                           

 [više]

Učenici 4. a uspješni na „Infokupu“

Autor: Ljiljana Mraz, 21. 2. 2018. 12:41

Učenici 4. razreda smjera elektrotehničar 9. veljače 2018. godine sudjelovali su na 
Županijskom natjecanju iz informatike „Infokup“ u kategoriji razvoj softvera na kojem su postigli odlične rezultate.

Na „Infokupu“, održanome u koprivničkoj Osnovnoj školi „Braća Radić“, sudjelovali su naši učenici Lovro Šignjar, Matija Dolenec i Antonio Janach. Oni su osmislili projekte u spomenutoj kategoriji uz pomoć mentora Danijela Mustafe te svojim radovima pokazali da im je budućnost u računalstvu i elektrotehnici svijetla. 

Antonio Janach i Lovro Šignjar s projektom „Pametna brava, E-lock" osvojili su 2. mjesto. 

 [više]

Učenici obilježili Dan sigurnijeg interneta i bili na terenskoj nastavi u servisu STS Hangara 18

Autor: Melita Golubić, 20. 2. 2018. 18:52

     U povodu obilježavanja Dana sigurnijeg interneta 6. veljače naša je škola provela različite nastavne aktivnosti kojima su učenici osvijestili potrebu sigurnijeg korištenja interneta i brige o ostavljanju svojih digitalnih i internetskih tragova.

     U sklopu terenske nastave iz nastavnoga predmeta Dijagnostika i održavanje informacijskih sustava učenici trećeg razreda smjera tehničar za računalstvo (novi strukovni kurikul) sa svojim profesorom iz računarske grupe predmeta Slavkom Franjom 5. veljače posjetili su tvrtku Hangar 18.

 [više]

Arhiva naših vijesti   
 POVELJA ZA MOBILNOST

KORISNI LINKOVI

CMS za škole logo
Obrtnička škola Koprivnica / Trg slobode 7, HR-48000 Koprivnica / www.ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr / ured@ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr
preskoči na navigaciju