preskoči na sadržaj

Obrtnička škola Koprivnica

 > Naslovnica
Vijesti

Učenici 3. h sudjelovali na "Danima poslova u turizmu"

Autor: Melita Golubić, 20. 3. 2017.

Sedmero učenika zanimanja konobar i kuhar 14. ožujka 2017. g. u Zagrebu  sudjelovalo je na "Danima poslova u turizmu", projektu kojemu je cilj osigurati bolju vidljivost zanimanja u turizmu te omogućiti zapošljavanje u turističkom sektoru.

Učenici završnoga razreda ugostiteljskih smjerova sudjelovali na "Danima poslova u turizmu"

                Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava, Ministarstvo turizma, Hrvatski zavod za zapošljavanje, Hrvatska turistička zajednica, Hrvatska gospodarska komora, Hrvatska obrtnička komora i Hrvatska udruga poslodavaca zajednički su pokrenuli projekt Dani poslova u turizmu kojemu je cilj osiguranje bolje vidljivost zanimanja u turizmu te mogućnosti zapošljavanja u turističkom sektoru.

             Na ovogodišnjim Danima poslova u turizmu, koji su se održavali 7., 14. i 21. ožujka ove godine u više hrvatskih gradova, pojačano su se promovirale mjere aktivne politike tržišta rada vezane uz zapošljavanje, osposobljavanje i obrazovanje u turizmu, a na njima je 14. ožujka na zagrebačkom Velesajmu sudjelovala i Obrtnička škola Koprivnica.

            Naši učenici konobari i kuhari Martina Bogdan, David Ketiš, Saša Njerš, Dominik Pokos, Anabella Ištvan Pleskalt, Denisa Pribanić i Antonela Vuljak pripremili su svoje životopise te se u intervjuu uspješno predstavili budućim poslodavcima na njihovim štandovima. Ovo iskustvo smatraju izuzetno korisnim za svoju skoru konkurentnost na tržištu rada.

           Mentorice učenicima ugostiteljskih zanimanja bile su stručne učiteljice Ksenija Sedlanić i Blaženka Barčanec.
POVELJA ZA MOBILNOST

KORISNI LINKOVI

CMS za škole logo
Obrtnička škola Koprivnica / Trg slobode 7, HR-48000 Koprivnica / www.ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr / ured@ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr
preskoči na navigaciju