preskoči na sadržaj

Obrtnička škola Koprivnica

 > Naslovnica
Vijesti

U našoj školi održana prezentacija novog pilotnog nastavnog programa

Autor: Melita Golubić, 23. 5. 2017.

Od sljedeće školske godine u Obrtničkoj školi Koprivnica provodit će se pilotni nastavni program za učenike s poremećajima u ponašanju. Budući da su načini provedbe ovakvog programa specifični, u Obrtničkoj školi je 10. svibnja održana prezentacija programa.

     Prezentaciji su prisustvovali predstavnici ustanova Koprivničko-križevačke županije s kojima Škola u tome planira ostvariti suradnju: pedagozi osnovnih škola, predsjednica Općinskoga suda Lidija Vuljak, predstavnica Općinskog državnog odvjetništva Lidija Koštić-Švenda, ravnatelj Dječjeg doma Svitanje Milivoj Androlić, ravnatelj Centra za socijalnu skrb Danijel Rušek sa svojim suradnicima te predstojnica Ureda državne uprave Elizabeta Repić Perković sa suradnicima Ivankom Perić Novak i Borisom Sabolićem.

     Prezentaciju o ciljevima i strukturi programa održao je pedagog naše škole Tomislav Terstenjak, a Marija Mraz, predsjednica Udruge Bolje sutra, ovom je prilikom predstavila svoj priručnik Promjene s radionicama za osobe s teškoćama ili invaliditetom.
POVELJA ZA MOBILNOST

KORISNI LINKOVI

CMS za škole logo
Obrtnička škola Koprivnica / Trg slobode 7, HR-48000 Koprivnica / www.ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr / ured@ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr
preskoči na navigaciju