preskoči na sadržaj

Obrtnička škola Koprivnica

 > Naslovnica
Vijesti

Učenici 3. h na Danima poslova u turizmu

Autor: Melita Golubić, 6. 2. 2018.

Učenici 3. h razreda smjera kuhar i konobar 26. siječnja 2018. godine sudjelovali su na Danima poslova u turizmu koji su se održali na Zagrebačkom velesajmu. 

     

     Dani poslova u turizmu zajednički su projekt Ministarstva rada i mirovinskoga sustava, Ministarstva turizma, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Hrvatske turističke zajednice, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske obrtničke komore, Hrvatske udruge poslodavaca i Udruge poslodavaca u hotelijerstvu, a cilj im je predstaviti turističko-ugostiteljski sektor i turizam s namjerom povećanja atraktivnosti, zainteresiranosti i zapošljivosti za zanimanja kuhar, konobar, slastičar, animator, recepcionar i slično.

                                   

          Učenici su tako na izložbenim štandovima poslodavaca mogli saznati sve što ih zanima o mogućnostima zapošljavanja u svojoj struci te vidjeti i čuti kako se odvijaju razgovori za posao koji ih čekaju nakon završetka školovanja. 

                                                                 
POVELJA ZA MOBILNOST

KORISNI LINKOVI

CMS za škole logo
Obrtnička škola Koprivnica / Trg slobode 7, HR-48000 Koprivnica / www.ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr / ured@ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr
preskoči na navigaciju