preskoči na sadržaj

Obrtnička škola Koprivnica

 > Naslovnica
Vijesti

Učenici i nastavnici zajedno za sigurniji Internet

Autor: Unknown , 11. 2. 2020.

Dana 11. veljače 2020. godine učenici i nastavnici Obrtničke škole Koprivnica povodom obilježavanja Dana sigurnijeg Interneta sudjelovali su na interaktivnom webinaru „Dan sigurnijeg interneta 2020.“.

Spomenuti webinar organizirala je zagrebačka Industrijska škola u suradnji s nastavnicom informatike Sanjom Pavlović-Šijanović iz Gimnazije Vukovar. Webinar se projicirao na platnu u učionicama, a učenici su uključivali se u kvizove i kolaboraciju koristeći svoje pametne telefone ili računala. Cilj webinara bio je poticanje i promicanje sigurnije i odgovornije upotrebe informacijske i komunikacijske tehnologije među mladima.

Dan sigurnijeg interneta obilježava se svakog drugog dana drugog tjedna u drugom mjesecu na inicijativu udruženja Insafe/INHOPE. Za taj dan milijun ljudi diljem svijeta udružuju se kako bi sudjelovali u događajima i aktivnostima koje pomažu da se tehnologija koristi odgovorno, s poštovanjem, kritički i kreativno.

  
VIRTUALNA ŠETNJA ŠKOLOM

 

UČENIČKI SERVIS

Centar kompetentnosti

POVELJA ZA MOBILNOST

Video promidžba

    

    

KORISNI LINKOVI

CMS za škole logo
Obrtnička škola Koprivnica / Trg slobode 7, HR-48000 Koprivnica / www.ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr / ured@ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr
preskoči na navigaciju