preskoči na sadržaj

Obrtnička škola Koprivnica

 > Naslovnica
Vijesti

Učenici sudjelovali na 16. državnoj smotri radova u Slavonskom Brodu

Autor: Bruno Antolić, 10. 4. 2017.

Naši učenici, Siniša Židak i Josip Jurajić iz 1.G razreda te Marcel Puž i Robert Lalek iz 2. G razreda, sudjelovali su na 16. Državnoj smotri radova učenika s teškoćama u razvoju, koju je Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih organizirala u Slavonskom Brodu, 7. travnja 2017. godine. Domaćin ovogodišnje smotre bila je Industrijsko–obrtnička škola Slavonski Brod. 

Učenici su, uz mentorstvo profesora Marka Potroška i pratnju socijalnog pedagoga Brune Antolića, predstavili svoje i radove kolega koji se školuju za pomoćna zanimanja u Obrtničkoj školi Koprivnica. Sudionici i posjetitelji smotre mogli su vidjeti i kušati proizvode naših učenika pomoćnih kuhara – slastičara, pomoćnih cvjećara te pomoćnih soboslikara–ličioca. 

Redovitim i angažiranim sudjelovanjem na dosadašnjim smotrama, Obrtnička škola Koprivnica nada se da će iduće godine biti domaćin 17. Državne smotre radova učenika s teškoćama u razvoju.

Isto tako, iskoristili smo prigodu te obišli tvrđavu Brod i franjevački samostan.

                      
POVELJA ZA MOBILNOST

KORISNI LINKOVI

CMS za škole logo
Obrtnička škola Koprivnica / Trg slobode 7, HR-48000 Koprivnica / www.ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr / ured@ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr
preskoči na navigaciju