preskoči na sadržaj

Obrtnička škola Koprivnica

 > Naslovnica
Vijesti

Uspjesi naših učenika na državnim natjecanjima i smotrama

Autor: Melita Golubić, 23. 5. 2017.

Posljednjih tjedana naši učenici nižu brojne uspjehe na državnim natjecanjima i smotrama: osvojili su drugo i treće mjesto na državnim natjecanjima, zlatnu i brončane medalje na Državnom prvenstvu te srebrnu plaketu i vrijedne nagrade na Međunarodnoj izložbi inovacija.

Učenici elektrotehničari na Međunarodnoj izložbi inovacija

     Učenici četvrtoga razreda elektrotehničkog smjera 11. i 12. svibnja 2017. g. sudjelovali su na IV. međužupanijskoj izložbi inovacija u Ivanić Gradu.

     Učenik Mihael Vusić na Izložbi se predstavio radom Beskonačno zrcalo, a Lovro Sever radom Robotska šaka. Mario Lučki osvojio je srebrnu plaketu za svoj rad Razvojno sučelje za LED zaslon, kojim je nedavno, krajem travnja, zauzeo i treće mjesto na Državnoj smotri radova iz elektrotehnike i računarstva održanoj na zagrebačkom FER-u.

     Za uspješno natjecanje na radionici SMS@433-izrada uređaja aplikacije za komuniciranje kratkim porukama i ZXQuest - programiranje na ZX Spectrum računalu učenici Lučki i Sever u timu dobili su vrijedne nagrade.

Mentorica učenicima bila je prof. Dubravka Eršetić, savjetnik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Učenik Damjan Bojovski osvojio drugo mjesto na Državnom natjecanju

     Na 17. Državnom natjecanju i smotri radova učenika u obrazovnom podsektoru prerade i obrade drva učenik naše škole Damjan Bojovski osvojio je drugo mjesto.

     Natjecanje se održalo krajem travnja ove godine u Strukovnoj školi Varaždin, a sastojalo se od četiriju kategorija ocjenjivanja: pripreme za izradu (crtanje nacrta uratka izrade), postupka izrade uratka u radionici, kvalitete izrađenog uratka i pismene provjere znanja iz strukovnih predmeta. Učenik trećeg, završnog razreda zanimanja stolar pokazao je izvrsno znanje u svim traženim disciplinama i poznavanju drvne struke te je u konkurenciji od dvadeset učenika osvojio zavidno drugo mjesto.

      Damjana Bojovskog, učenika završnog razreda zanimanja stolar, za ovo su Natjecanje pripremali mentor Nenad Smiljanec i stručni učitelj Miroslav Štefanec.

 

Učenici Matej Podolski i Mateo Mlinarić osvojili treće mjesto na Državnom natjecanju

     Na XIX. Državnom natjecanju učenika vodoinstalatera i instalatera grijanja i klimatizacije učenici 3. d razreda Matej Podolski i Mateo Mlinarić osvojili su treće mjesto.

     Natjecanje se održalo 2. i 3. svibnja ove godine u Obrtnoj tehničkoj školi Split, a mentori učenicima bili su Emil Golub i Željka Kunštić.

 

S Državnoga prvenstva naši se učenici vratili

sa zlatnom i brončanim medaljama

     S Državnoga prvenstva školskih sportskih društava učenika s IT-om učenici naše škole vratili su se sa zlatnom i brončanim medaljama.

     Ovo se Prvenstvo održavalo od 7. do 9. svibnja u Poreču, a na njemu je sudjelovalo stotinjak učenika iz cijele Hrvatske.

     Učenici Obrtničke škole Koprivnica postigli su odlične rezultate: učenica Aleksandra Vujasinović osvojila je zlatnu medalju za trčanje na 80 metara, dok su brončane medalje osvojili Nikola Gal za skok udalj sa zaletom i za trčanje na 80 metara te Monika Bermanec za stolni tenis.
POVELJA ZA MOBILNOST

KORISNI LINKOVI

CMS za škole logo
Obrtnička škola Koprivnica / Trg slobode 7, HR-48000 Koprivnica / www.ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr / ured@ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr
preskoči na navigaciju