preskoči na sadržaj

Obrtnička škola Koprivnica

 > Naslovnica
Vijesti

Našoj školi odobren i deveti projekt mobilnosti

Autor: Melita Golubić, 23. 5. 2017.

 Agencija za mobilnost i programe EU-a Obrtničkoj školi Koprivnica odobrila je Erasmus+ projekt mobilnosti Struka nas veže koji uključuje dvije mobilnosti - nastavnika i učenika. 

     Prva se mobilnost odnosi na stručno usavršavanje osmero nastavnika elektrotehničke struke u Španjolskoj (u Sevilli) u listopadu 2017. g. Cilj mobilnosti je da se nastavnici prilikom obilaska škola, tehnološkog instituta i tvrtki upoznaju sa španjolskim obrazovnim sustavom i metodama poučavanja te da primjere dobre prakse primijene u svojoj matičnoj školi i iskustva podijele s ostalim nastavnicima. Također, nastavnici koji će biti na mobilnosti ujedno će moći uvidjeti postoji li podloga za slanje učenika naše škole na mobilnost u Španjolsku.

      Druga mobilnost uključuje 16-ero učenika ugostiteljske struke u Sloveniji (u Velenju) u ožujku 2018. g. Učenici zanimanja kuhar i konobar praktičnu će nastavu obavljati u Šolskom centru Velenje te tako proširiti svoja stručna, ali i životna znanja i vještine.

     Projektni koordinatori su profesori Saša Seretin (za mobilnost u Španjolskoj) i Sandra Krajina (za mobilnost u Sloveniji).

     Za provedbu ovoga projekta Školi je odobrena financijska potpora u iznosu od 40 080 eura.
POVELJA ZA MOBILNOST

KORISNI LINKOVI

CMS za škole logo
Obrtnička škola Koprivnica / Trg slobode 7, HR-48000 Koprivnica / www.ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr / ured@ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr
preskoči na navigaciju