preskoči na sadržaj

Obrtnička škola Koprivnica

 > Naslovnica
Vijesti

Dan otvorenih vrata Obrtničke škole Koprivnica

Autor: Melita Golubić, 13. 6. 2017.

Naša je škola 2. lipnja ove godine organizirala Dan otvorenih vrata za zainteresirane učenike osmih razreda osnovnih škola Koprivničko-križevačke županije.

      Tom se prilikom Škola predstavila te zainteresiranim učenicima iz Osnovne škole Koprivnički Ivanec, Osnovne škole Sokolovac, Osnovne škole Prof. Blaž Mađer Novigrad Podravski i po nekoliko njih iz drugih osnovnih škola možda olakšala odluku o upisu. 

     Na samom početku posjeta održana je prezentacija Škole kojom se učenike upoznalo s njezinom strukturom, uspjesima, Humanitarnom udrugom Šegrtsko srce te sudjelovanjem u mnogim projektima Europske unije. Predstavljen je i plan upisa u školsku godinu 2017./2018. te potrebna dokumentacija za upis.

     Nakon prezentacije učenici su se upoznali sa školskim prostorom, učionicama, radionicama i praktikumima gdje su im predmetni profesori približili sve što ih očekuje u našoj Školi nakon upisa te su im odgovorali na postavljena pitanja.

 


Priloženi dokumenti:
prva_strana.jpg (2.16 MB)


POVELJA ZA MOBILNOST

KORISNI LINKOVI

CMS za škole logo
Obrtnička škola Koprivnica / Trg slobode 7, HR-48000 Koprivnica / www.ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr / ured@ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr
preskoči na navigaciju