preskoči na sadržaj

Obrtnička škola Koprivnica

 > Naslovnica
Vijesti

Učenici instalateri grijanja i klimatizacije prvi na Međužupanijskom natjecanju

Autor: Melita Golubić, 19. 3. 2018.

Na Međužupanijskom natjecanju učenika instalalatera grijanja i klimatizacije i vodoinstalatera održanome 23. veljače naši su učenici bili vrlo uspješni.

Učenici smjera instalater grijanja i klimatizacije Matija Ivanušec i Dominik Golub pod vodstvom mentorice Željke Kunštić osvojili su prvo mjesto, a učenici smjera vodoinstalater Nikola Bukvić i Josip Janković pod vodstvom mentora Vladimira Bračka zauzeli su peto mjesto.

 

 

 

     Na Međužupanijskom natjecanju učenika instalalatera grijanja i klimatizacije i vodoinstalatera održanome 23. veljače ove godine naši su učenici bili vrlo uspješni.

     Učenici smjera instalater grijanja i klimatizacije Matija Ivanušec i Dominik Golub pod vodstvom mentorice Željke Kunštić osvojili su prvo mjesto (koje dijele s domaćinima) te se tako plasirali na Državno natjecanje koje će se održati 16. i 17. travnja u Šibeniku.

 

     Učenici smjera vodoinstalater Nikola Bukvić i Josip Janković pod vodstvom mentora Vladimira Bračka na Međužupanijskom su natjecanju osvojili peto mjesto.

     Natjecanje se održalo u Školi za montažu instalacija i metalnih konstrukcija u Zagrebu, a sastojalo se od teoretskog i praktičnog dijela.

 
POVELJA ZA MOBILNOST

KORISNI LINKOVI

CMS za škole logo
Obrtnička škola Koprivnica / Trg slobode 7, HR-48000 Koprivnica / www.ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr / ured@ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr
preskoči na navigaciju