preskoči na sadržaj

Obrtnička škola Koprivnica

 > Naslovnica
Vijesti

Učenicima podijeljene potvrde za sudjelovanje u projektu "Budi NEovisan"

Autor: Melita Golubić, 25. 2. 2021.

U prostorijama Obrtničke škole Koprivnica 23. veljače je održana svečana podjela nagrada za učenike koji su sudjelovali u projektu Budi NEovisan Povjerenstva za suzbijanje zlouporabe droga Koprivničko-križevačke županije. 

Projekt je proveden u sklopu obilježavanja Mjeseca borbe protiv ovisnosti, a cilj mu je bio potaknuti sve sudionike u društvu na aktivnu borbu protiv ovisnosti i zlouporabu droga poduzimanjem zajedničkih aktivnosti za uspješno rješavanje problema današnjice.

Nagrade su zaprimili učenici trećeg razreda smjera tehničar za računalstvo Sara Bednaić, Dorian Karnik i Benjamin Balen te bivši učenici smjera tehničar za računalstvo Leo Lavrić, sada student Programskog inženjerstva Visokog učilišta Algebra u Zagrebu i Jakov Operman, sada student Primjene informacijske tehnologije u poslovanju Fakulteta organizacije i informatike u Varaždinu. Učenicima je mentorica u projektu bila njihova nastavnica informatike i računalstva Dubravka Jakupec.

U svom obraćanju učenicima i mentorici ravnatelj Škole Zlatko Martić izrazio je zadovoljstvo što se ekipa uspješno okupila i provela projekt te osvojila drugo mjesto, a naglasio je i važnost daljnjeg obrazovanja, koje je vrlo bitno za dobrobit cijele društvene zajednice.
VIRTUALNA ŠETNJA ŠKOLOM

 

UČENIČKI SERVIS

Centar kompetentnosti

POVELJA ZA MOBILNOST

Video promidžba

    

    

KORISNI LINKOVI

CMS za škole logo
Obrtnička škola Koprivnica / Trg slobode 7, HR-48000 Koprivnica / www.ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr / ured@ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr
preskoči na navigaciju