preskoči na sadržaj

Obrtnička škola Koprivnica

Aktualnosti vezane uz CEKOM

POTPISAN UGOVOR ZA IZRADU PROJEKTNO-TEHNIČKE DOKUMENTACIJE ZA PROJEKT „CENTAR KOMPETENTNOSTI U KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKOJ ŽUPANIJI“

Autor: Saša Seretin, 29. 10. 2019.

Za projekt „Centar kompetentnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji“ koji je prijavljen na Natječaj „Uspostava infrastrukture regionalnih centara kompetentnosti u strukovnom obrazovanju kao podrška procesu reforme strukovnog obrazovanja i osposobljavanja“ uspješno je proveden postupak javne nabave za uslugu izrade projektno – tehničke dokumentacije. Župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren potpisao je ugovor s gospodinom Rajkom Kolarićem, predstavnikom Zajednice ponuditelja, za dvije grupe usluga ukupne vrijednosti 600.000,00 kuna.

Opći cilj projekta je povećanje relevantnosti strukovnog obrazovanja kroz poboljšanje uvjeta u (pod)sektoru elektrotehnike i računalstva strukovnog obrazovanja s ciljem postizanja veće zapošljivosti učenika. Specifični cilj, odnosno svrha projekta je unaprjeđenje infrastrukture regionalnog centra kompetentnosti u strukovnom obrazovanju u Koprivničko-križevačkoj županiji u skladu s potrebama tržišta rada na regionalnoj razini te intenziviranje suradnje sa sličnim centrima u EU.

Projektom „Centar kompetentnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji“ će se rekonstruirati, dograditi i opremiti postojeća zgrada Obrtničke škole Koprivnica te zgrada partnerske ustanove Strukovne škole Đurđevac. Prijavitelj projekta je Obrtnička škola Koprivnica dok su projektni partneri Koprivničko-križevačka županija i Strukovna škola Đurđevac.

Ukupna vrijednost projekta je nešto veća od 30.000.000,00 kuna.

 „Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj“
„Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost Obrtničke škole Koprivnica“


Izvor: PORA - Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije


VIRTUALNA ŠETNJA ŠKOLOM

 

UČENIČKI SERVIS

Centar kompetentnosti

POVELJA ZA MOBILNOST

Video promidžba

    

    

KORISNI LINKOVI

CMS za škole logo
Obrtnička škola Koprivnica / Trg slobode 7, HR-48000 Koprivnica / www.ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr / ured@ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr
preskoči na navigaciju