preskoči na sadržaj

Obrtnička škola Koprivnica

Aktualnosti vezane uz CEKOM

Projektni tim definirao dinamiku aktivnosti druge faze projekta županijskog Centra kompetentnosti

Autor: Saša Seretin, 12. 7. 2020.

U prostorijama Županijske uprave u četvrtak, 9. srpnja  je održan radni sastanak Projektnog tima Centra kompetentnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji  kojem je prisustvovao i zamjenik župana Ratimir Ljubić. Na sastanku je raspravljano o predstojećim aktivnostima u projektu „Razvoj kompetencija kroz učenje temeljeno na radu“ za koji je prošlog petka potpisan ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava. Projekt ukupne vrijednosti 30.027.720,85 kuna će s 85 posto biti financiran iz Europskog socijalnog fonda, dok će se preostalih 15 posto osigurati iz državnog proračuna.

Voditelj Projektnog tima Darko Masnec prisutne je članove izvijestio o planiranim aktivnostima koje se tiču realizacije projekta te je usuglašena dinamika i postupak provođenja javne nabave za drugu fazu projekta „Razvoj kompetencija kroz učenje temeljeno na radu“,  kojim će se uspostaviti programski i kadrovski uvjeti neophodni za funkcioniranje Centra kompetentnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji.

Isti se veže na ranije odobren projekt kojim će se unaprijediti  infrastruktura Centra kompetentnosti, odnosno Obrtničke škole Koprivnica te partnerske ustanove Strukovne škole Đurđevac, a kojim će se navedene škole rekonstruirati, nadograditi i opremiti sa svom potrebnom specijaliziranom opremom iz područja elektrotehnike i računalstva što će omogućiti pristup kvalitetnom učenju temeljenom na radu te razvoj kompetencija radne snage i budućih zaposlenika lokalnih i regionalnih tvrtki.

         

„Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost Obrtničke škole Kprivnica“


Izvor: Koprivničko-križevačka županija


VIRTUALNA ŠETNJA ŠKOLOM

 

UČENIČKI SERVIS

Centar kompetentnosti

POVELJA ZA MOBILNOST

Video promidžba

    

    

KORISNI LINKOVI

CMS za škole logo
Obrtnička škola Koprivnica / Trg slobode 7, HR-48000 Koprivnica / www.ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr / ured@ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr
preskoči na navigaciju