preskoči na sadržaj

Obrtnička škola Koprivnica

Aktualnosti vezane uz CEKOM

ODRŽAN SASTANAK PROJEKTNIH PARTNERA U OKVIRU PROVEDBE PROJEKTA „RAZVOJ KOMPETENCIJA KROZ UČENJE TEMELJENO NA RADU“

Autor: Saša Seretin, 17. 9. 2020.

Dana 16. rujna 2020. godine u prostorima Koprivničko-križevačke županije te putem videokonferencije održan je sastanak projektnih partnera u okviru projekta „Razvoj kompetencija kroz učenje temeljeno na radu“ koji se financira iz Europskog socijalnog fonda, temeljem Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Na sastanku su sudjelovali predstavnici projektnih partnera Obrtničke škole Koprivnica i Koprivničko-križevačke županije te Razvojne agencije PORE KKŽ koja pruža stručnu pomoć u provedbi projekta, a putem videokonferencije predstavnici partnera Strukovne škole Đurđevac, Srednje škole Krapina, Tehničkog veleučilišta u Zagrebu i Veleučilišta u Bjelovaru.

Na početku sastanka sve prisutne pozdravio je voditelj projekta Darko Masnec. Nakon toga uslijedila je rasprava o nadolazećim projektnim aktivnostima te obvezama svakog pojedinog partnera u projektu.

Projektom „Razvoj kompetencija kroz učenje temeljeno na radu“  uspostaviti će se programski i kadrovski uvjeti neophodni za funkcioniranje Centra kompetentnosti Koprivničko-križevačke županije. Ukupna vrijednost projekta je 30.027.720,85 kuna od čega će 85 % biti financirano iz Europskog socijalnog fonda, dok će se preostalih 15 % osigurati iz državnog proračuna.

        

„Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost Obrtničke škole Kprivnica“


Izvor: Koprivničko-križevačka županija


VIRTUALNA ŠETNJA ŠKOLOM

 

UČENIČKI SERVIS

Centar kompetentnosti

POVELJA ZA MOBILNOST

Video promidžba

    

    

KORISNI LINKOVI

CMS za škole logo
Obrtnička škola Koprivnica / Trg slobode 7, HR-48000 Koprivnica / www.ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr / ured@ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr
preskoči na navigaciju