preskoči na sadržaj

Obrtnička škola Koprivnica

Aktualnosti vezane uz CEKOM

Potpisan Ugovor o javnoj nabavi usluge uspostave Centra kompetentnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji te razvoja i primjene mehanizama osiguranja kvalitete – grupa 1

Autor: Saša Seretin, 26. 3. 2021.

"Uskoro očekujemo i potpisivanje ugovora o izgradnji infrastrukture te početak građevinskih radova u Koprivnici i Đurđevcu. Naš je Centar s obzirom na dinamiku i razvoj ispred ostalih u državi, stoga zahvaljujem i čestitam Projektnom timu na predanom radu i efikasnosti", istaknuo je zamjenik Ljubić

U prostorijama Obrtničke škole Koprivnica u srijedu, 24.ožujka održano je potpisivanje Ugovora o javnoj nabavi usluge uspostave organizacijske strukture i izrade strategije razvoja Centra kompetentnosti te izrada analize potreba lokalnog i regionalnog tržišta rada relevantnih za djelatnost Centra kompetentnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji. Ugovor je ispred Obrtničke škole Koprivnica potpisao ravnatelj Zlatko Martić te ispred ustanove Algebra d.o.o., koja će pružiti uslugu, direktor Tomislav Dominković.

Potpisivanju su prisustvovali i zamjenik župana Ratimir Ljubić, pročelnik Upravnog odjela za financije, proračun i javnu nabavu, ujedno i voditelj projekta, Darko Masnec, pročelnica Službe ureda župana Melita Ivančić, pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine Ana Mušlek, ravnatelj Strukovne  škole Đurđevac Darko Špoljar te članovi Projektnog tima.

Voditelj projekta Darko Masnec uvodno je kazao kako je ukupna vrijednost ugovora 783 tisuće kuna, a njime će se uspostaviti organizacijska struktura i izraditi strategija razvoja Centra kompetentnosti, te izraditi analiza potreba lokalnog i regionalnog tržišta rada relevantnih za djelatnost županijskog Centra kompetentnosti koji čine Obrtnička škola Koprivnica i Strukovna škola Đurđevac.

Zamjenik župana Ratimir Ljubić izrazio je zadovoljstvo sklapanjem ugovora naglasivši kako je razvoj organizacije te izrada strategije iznimno važan segment u uspostavi CEKOM-a. „Uskoro očekujemo i potpisivanje ugovora o izgradnji infrastrukture te početak građevinskih radova u Koprivnici i Đurđevcu. Naš je Centar s obzirom na dinamiku i razvoj ispred ostalih u državi, stoga zahvaljujem i čestitam Projektnom timu na predanom radu i efikasnosti. Čestitam i ravnateljima te Algebri te se radujemo budućoj suradnji“, kazao je zamjenik Ljubić.

Ravnatelj Martić je zahvalio Županiji i članovima Projektnog tima kazavši kako će budući Centar uvelike pomoći u daljnjem razvoju strukovnog obrazovanja u područjima koje traži tržište rada, a predstavnik Algebre, direktor Dominiković dodao je kako ustanova raspolaže resursima i kompetencijama u području analize i izgradnje strategije što je dokazala između ostalog i na vlastitom primjeru jer diplomanti koje obrazuju lako nalaze posao na tržištu rada.

Spomenimo kako projekt Centra kompetentnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji, koji ima dvije faze, ukupne vrijednosti 60 milijuna kuna i predstavlja jedno od najznačajnijih ulaganja u sektor obrazovanja na području županije, konkretno u Koprivnicu i Đurđevac, a posebno je važno što je riječ o uspješnom korištenju bespovratnih sredstava Europske unije. Kroz ovaj kapitalni projekt koji je inicirala Županijska uprava kreirat će se uvjeti za moderno srednje strukovno školstvo 21. stoljeća.

„Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost Obrtničke škole Koprivnica“

 


Izvor: Koprivničko-križevačka županija


VIRTUALNA ŠETNJA ŠKOLOM

 

UČENIČKI SERVIS

Centar kompetentnosti

POVELJA ZA MOBILNOST

Video promidžba

    

    

KORISNI LINKOVI

CMS za škole logo
Obrtnička škola Koprivnica / Trg slobode 7, HR-48000 Koprivnica / www.ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr / ured@ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr
preskoči na navigaciju