preskoči na sadržaj

Obrtnička škola Koprivnica

Aktualnosti vezane uz CEKOM

Odabrani izvođači radova za rekonstrukciju i dogradnju Centra kompetentnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji

Autor: Saša Seretin, 20. 4. 2021.

Dana 19.04.2021. godine donesene su odluke o odabiru najpovoljnije ponude u postupku javne nabave radova rekonstrukcije i dogradnje Obrtničke škole Koprivnica i Strukovne škole Đurđevac za potrebe Centra Kompetentnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji.

         

         

Za izvođenje radova na Obrtničkoj školi Koprivnica odabrana je ponuda Radnik d.d. Križevci u iznosu 24.677.044,16 kuna s PDV-om, dok će radove u vrijednosti 8.607.026,00 kuna na Strukovnoj školi Đurđevac izvoditi Bistra d.o.o. Đurđevac.

Postupak javne nabave provela je Koprivničko-križevačka županija kao središnje tijelo, a ugovore će sklapati škole. Kako obje ponude premašuju iznos dodijeljenih bespovratnih sredstava, razliku od skoro 9.500.000,00 kuna  osigurat će Koprivničko-križevačka županija u svojem Proračunu.

         

         

Također, na stranicama Koprivničko-križevačke županije i putem sustava EOJN objavljen je postupak jednostavne nabave za uslugu stručnog i obračunskog nadzora nad izvođenjem radova, a otvaranje ponuda biti će 28.04.2021. godine.

Nakon odabira najpovoljnijih ponuda za obavljanje stručnog i obračunskog nadzora očekuje se sklapanje ugovora za radove i za nadzor u tjednu iza 03.05.2021. godine.

 

                                                       

„Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj“

„Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost Obrtničke škole Koprivnica“
VIRTUALNA ŠETNJA ŠKOLOM

 

UČENIČKI SERVIS

Centar kompetentnosti

POVELJA ZA MOBILNOST

Video promidžba

    

    

KORISNI LINKOVI

CMS za škole logo
Obrtnička škola Koprivnica / Trg slobode 7, HR-48000 Koprivnica / www.ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr / ured@ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr
preskoči na navigaciju