preskoči na sadržaj

Obrtnička škola Koprivnica

Mobilnost učenika zanimanja AUTOMEHANIČAR - Postojna

OBAVIJESTI:

Datum: 25. 5. 2021.

PRODUŽENJE TRAJANJA PROJEKTA

Zbog nemogućnosti realizacije mobilnosti tijekom šk. god. 2020./2021. produžen je projekt na šk. god. 2021./2022. Trojica odabranih učenika nažalost neće moći sudjelovati u mobilnosti jer kao završni razredi napuštaju školu te nas za narednu šk. god. čeka odabir novih učenika umjesto njih. Učenici iz 2. c razreda ostaju sudionici projekta.

 

Datum: 7. 12. 2020.

ODGODA POČETKA MOBILNOSTI

S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju odgođen je odlazak na sve mobilnosti. Sudionici su odabrani i odobren im je pristup OLS-u (mrežnoj platformi Europske unije za učenje jezika). Daljnje pripreme započet će kad to bude moguće.

 

OPIS PRIJAVLJENE MOBILNOSTI:

Mobilnost UČENIKA u POSTOJNI uključuje mobilnost 5 učenika drugog i trećeg razreda zanimanja AUTOMEHANIČAR u partnerskoj ustanovi Šolski center Postojna i jednog nastavnika u pratnji. Učenici će upoznati nove sustave za auto dijagnostiku i vrste pogonskih agregata koji koriste obnovljive izvore energije. Naučit će kako te sustave pravilno instalirati, pustiti u pogon te riješiti moguće greške.

 


VIRTUALNA ŠETNJA ŠKOLOM

 

UČENIČKI SERVIS

Centar kompetentnosti

POVELJA ZA MOBILNOST

Video promidžba

    

    

KORISNI LINKOVI

CMS za škole logo
Obrtnička škola Koprivnica / Trg slobode 7, HR-48000 Koprivnica / www.ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr / ured@ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr
preskoči na navigaciju