preskoči na sadržaj

Obrtnička škola Koprivnica

Mobilnost učenika ELEKTROTEHNIČAR I TEHNIČAR ZA RAČUNALSTVO - Velenje

OBAVIJESTI:

Datum: 25. 5. 2021.

PRODUŽENJE TRAJANJA PROJEKTA

Zbog nemogućnosti realizacije mobilnosti tijekom šk. god. 2020./2021. produžen je projekt na šk. god. 2021./2022. Odabrani učenici ostaju sudionici projekta.

 

Datum: 23. 12. 2020.

ODABIR SUDIONIKA PROJEKTA

Odabran je posljednji učenik sudionik mobilnosti u Velenju. 

 

Datum: 8. 12. 2020.

NATJEČAJ ZA ODABIR SUDIONIKA PROJEKTA

Za mobilnost u Velenje potrebno je provesti 3. krug odabira učenika u kojem će tri zamjenska učenika iz 3. b razreda pisati motivacijsko pismo. Između tri zamjenska učenika bit će odabran jedan koji će sudjelovati u mobilnosti. Motivacijsko pismo treba poslati na adresu e-pošte mobilnost.obskc@gmail.com do ponedjeljka 14. prosinca 2020. g. Učenicima će rezultati biti javljeni do 23. prosinca 2020. g. Opis zadatka nalazi se niže u prilozima.
Za sva pitanja treba se obratiti na adresu e-pošte mobilnost.obskc@gmail.com. 

 

Datum: 7. 12. 2020.

ODGODA POČETKA MOBILNOSTI

S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju odgođen je odlazak na sve mobilnosti. Sudionici su odabrani i odobren im je pristup OLS-u (mrežnoj platformi Europske unije za učenje jezika). Daljnje pripreme započet će kad to bude moguće.

 

OPIS PRIJAVLJENE MOBILNOSTI:

Mobilnost UČENIKA u VELENJU uključuje mobilnost 16 učenika iz dvaju trećih razreda smjerova TEHNIČAR ZA RAČUNALSTVO I ELEKTROTEHNIČAR, koji će obavljati praksu u Šolskom centru Velenje te dva nastavnika u pratnji. Partnerstvo s ovom ustanovom već je dugogodišnje i obuhvatit će usavršavanje u području 3D modeliranja, CNC izrade, PLC-a, pametnih instalacija unutar pametnih kuća, upotrebe KNX elemenata i komunikacijskih standarda, programiranja mobilnih aplikacija i izrade mrežnog dizajna, što nije dostupno učenicima u matičnoj ustanovi.

 

 


VIRTUALNA ŠETNJA ŠKOLOM

 

UČENIČKI SERVIS

Centar kompetentnosti

POVELJA ZA MOBILNOST

Video promidžba

    

    

KORISNI LINKOVI

CMS za škole logo
Obrtnička škola Koprivnica / Trg slobode 7, HR-48000 Koprivnica / www.ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr / ured@ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr
preskoči na navigaciju