preskoči na sadržaj

Obrtnička škola Koprivnica

Nastavak obrazovanja 4.god.

       OBAVIJEST kandidatima prijavljenima na natječaj za nastavak           obrazovanja nakon završenog trogodišnjeg obrazovanja

 

Obavještavamo vas da su primljeni svi kandidati koji su se prijavili na natječaj za upis u nastavak obrazovanja  (objavljen 11. 06. 2021. na mrežnim stranicama škole). 

Primljeni kandidati će u školskoj godini 2021./2022. biti polaznici 4. r razreda.

S poštovanjem,

Ravnatelj: 

Zlatko Martić

 

 

 

 

 

KLASA: 602-03/21-07/20

UR.BROJ: 2137-50-21-01

Koprivnica, 11. lipanj 2021.

 

NASTAVAK OBRAZOVANJA ZA STJECANJE VIŠE RAZINE KVALIFIKACIJE U ŠKOLSKOJ GODINI 2021./2022.

 

Zahtjevi za nastavak obrazovanja za višu razinu kvalifikacije primat će se u tajništvu škole od 28. lipnja 2021. do 02. srpnja 2021. godine u vremenu od 8:00 do 12:00 sati.

 

Zahtjev u pisanom obliku podnosi punoljetan učenik, odnosno roditelj ili skrbnik ako je učenik malodoban pod uvjetom da učeniku na dan predaje zahtjeva nije proteklo više od dvije godine od dana završetka prethodno upisanog strukovnog programa.

 

Učenik koji je završio obrazovni program u trajanju od tri godine može predati pisani zahtjev za upis u slijedeća zanimanja: tehničar za električne strojeve s primijenjenim računalstvom i tehničar za računalstvo.

 

Uz pisani zahtjev za nastavak školovanja u kojem je potrebno navesti što ste završili i koje zanimanje želite upisati, potrebno je priložiti sve razredne svjedodžbe (originale ili ovjerene preslike) i svjedodžbu o završnom radu (original ili ovjerena preslika).

 

Prosjek ocjena svih razreda srednjeg strukovnog obrazovanja u prethodno završenom strukovnom obrazovanju mora iznositi najmanje 3,50 zaokruženo na dvije decimale.

 

Obrazovanje za višu razinu kvalifikacije može se nastaviti, u pravilu, unutar istoga obrazovnog sektora u kojem je stečeno prethodno strukovno obrazovanje.


VIRTUALNA ŠETNJA ŠKOLOM

 

UČENIČKI SERVIS

Centar kompetentnosti

POVELJA ZA MOBILNOST

Video promidžba

    

    

KORISNI LINKOVI

CMS za škole logo
Obrtnička škola Koprivnica / Trg slobode 7, HR-48000 Koprivnica / www.ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr / ured@ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr
preskoči na navigaciju