2014-11-26 14:54:32

Izradite logotip za ERASMUS + PROJEKTE OBRTNIČKE ŠKOLE

Dragi učenici!

                                                            


Pozivamo vas da izradite logotip za ERASMUS + PROJEKTE OBRTNIČKE ŠKOLE za razdoblje od 2014. do 2020. godine. Budite kreativni i maštoviti!

Produžujemo rok! Svi logotipovi predani zaključno s ponedjeljkom 8. prosinca 2014. bit će uzeti u obzir. Nemojte čekati - javite se!

Erasmus + projekti koje financira Europska unija omogućavaju učenicima i nastavnicima odlazak na stručno usavršavanje u inozemstvo i nastavak su Programa za cjeloživotno učenje. U sklopu tog programa (tj. potprograma Leonardo da Vinci) 30 naših učenika je obavljalo praksu u inozemstvu, a 10 ih se trenutno priprema za stručnu praksu u Sloveniji. Više o projektima i prethodne logotipove potražite na Leonardo da Vinci i Erasmus +.

Logotip bi trebao predstavljati:

·         Obrtničku školu Koprivnica

o   učenike, nastavnike

o   sve smjerove (elektrotehničar, tehničar za računalstvo, automehatroničar,  strojobravar, instalater kućnih instalacija,  elektroinstalater, elektromehaničar, slastičar, pekar, mesar, stolar, monter suhe gradnje, soboslikar-ličilac, konobar, kuhar, pomoćni kuhar i slastičar i pomoćni cvjećar)

o   specifičnosti Škole

·         Europsku uniju

·         zajedništvo, suradnju, partnerstvo

·         raznolikost u zajedništvu

·         usavršavanje (u struci, ali i općenito), rad na sebi, stjecanje raznih novih vještina i nadogradnju postojećih.

Prijedlog logotipa treba predati do kraja petka 5. 12. 2014. godine na papiru ili u digitalnom obliku u knjižnicu, pedagošku službu Škole ili na e-mail adresu ljiljana.mihalec@skole.hr.

Molimo autore da uz sam logotip predaju i kratak opis kojim će objasniti što simboliziraju njegovi određeni dijelovi (objasnite zašto ste odabrali određenu boju, oblik, simbol i slično).

Predani logotipovi bit će izloženi u hodniku Škole i dani na glasanje nastavnicima i učenicima Obrtničke škole, a autor najboljeg logotipa će biti nagrađen.

Za više informacija možete se obratiti školskoj knjižničarki prof. Mraz ili pedagogu prof. Terstenjaku.


Obrtnička škola Koprivnica