2020-12-01 11:33:54

Film "Krivo rješenje" naše škole osvojio drugo mjesto na županijskom natječaju "Budi NEovisan"

U povodu Mjeseca borbe protiv ovisnosti na natječaju u sklopu projekta Budi NEovisan Koprivničko-križevačke županije edukativni film Krivo rješenje naših učenika drugih i četvrtih razreda četverogodišnjega zanimanja pod vodstvom njihove nastavnice osvojio je drugo mjesto u kategoriji srednjih škola.

 

     U povodu Mjeseca borbe protiv ovisnosti, koji se obilježava od 15. studenog do 15. prosinca, početkom studenog 2019. g. Povjerenstvo za suzbijanje zlouporabe droga Koprivničko-križevačke županije pokrenulo je projekt Budi NEovisan u sklopu kojega je raspisan i natječaj za izradu edukativnih filmova iz područja prevencije. Cilj ovoga projekta je potaknuti sve sudionike u društvu na aktivnu borbu protiv ovisnosti i zlouporabe droga poduzimanjem zajedničke aktivnosti za uspješno suprotstavljanje ovom ozbiljnom problemu današnjice, a na natječaju su sudjelovali učenici osnovnih i srednjih škola Koprivničko-križevačke županije.

     Pristigle materijale procjenjivalo je Povjerenstvo za ocjenu videouradaka te je u kategoriji srednjih škola film Obrtničke škole Koprivnica Krivo rješenje zauzeo drugo mjesto. U izradi filma sudjelovali su učenici drugih i četvrtih razreda zanimanja tehničar za računalstvo Sara Bednaić, Dorian Karnik, Benjamin Balen, Jakov Operman i Leo Lavrić pod vodstvom mentorice, njihove nastavnice informatike i računalstva Dubravke Jakupec.

     Budući da se zbog epidemiološke situacije planirani Festival edukativnih filmova i dodjela nagrada najuspješnijih filmova nisu mogli održati, najuspješniji filmovi dostupni su na županijskim mrežnim stranicama. Videouradak Obrtničke škole Koprivnica možete pogledati na sljedećoj poveznici: https://www.youtube.com/watch?v=X0a-hhbyRrw&feature=youtu.be.


Obrtnička škola Koprivnica