2021-02-25 11:16:38

Učenicima podijeljene potvrde za sudjelovanje u projektu "Budi NEovisan"

U prostorijama Obrtničke škole Koprivnica 23. veljače je održana svečana podjela nagrada za učenike koji su sudjelovali u projektu Budi NEovisan Povjerenstva za suzbijanje zlouporabe droga Koprivničko-križevačke županije. 

Projekt je proveden u sklopu obilježavanja Mjeseca borbe protiv ovisnosti, a cilj mu je bio potaknuti sve sudionike u društvu na aktivnu borbu protiv ovisnosti i zlouporabu droga poduzimanjem zajedničkih aktivnosti za uspješno rješavanje problema današnjice.

Nagrade su zaprimili učenici trećeg razreda smjera tehničar za računalstvo Sara Bednaić, Dorian Karnik i Benjamin Balen te bivši učenici smjera tehničar za računalstvo Leo Lavrić, sada student Programskog inženjerstva Visokog učilišta Algebra u Zagrebu i Jakov Operman, sada student Primjene informacijske tehnologije u poslovanju Fakulteta organizacije i informatike u Varaždinu. Učenicima je mentorica u projektu bila njihova nastavnica informatike i računalstva Dubravka Jakupec.

U svom obraćanju učenicima i mentorici ravnatelj Škole Zlatko Martić izrazio je zadovoljstvo što se ekipa uspješno okupila i provela projekt te osvojila drugo mjesto, a naglasio je i važnost daljnjeg obrazovanja, koje je vrlo bitno za dobrobit cijele društvene zajednice.


Obrtnička škola Koprivnica