preskoči na sadržaj

Obrtnička škola Koprivnica

Vijesti

Izradite logotip za ERASMUS + PROJEKTE OBRTNIČKE ŠKOLE

Autor: Ljiljana Mraz, 26. 11. 2014.

Dragi učenici!

                                                            


Pozivamo vas da izradite logotip za ERASMUS + PROJEKTE OBRTNIČKE ŠKOLE za razdoblje od 2014. do 2020. godine. Budite kreativni i maštoviti!

Produžujemo rok! Svi logotipovi predani zaključno s ponedjeljkom 8. prosinca 2014. bit će uzeti u obzir. Nemojte čekati - javite se!

Erasmus + projekti koje financira Europska unija omogućavaju učenicima i nastavnicima odlazak na stručno usavršavanje u inozemstvo i nastavak su Programa za cjeloživotno učenje. U sklopu tog programa (tj. potprograma Leonardo da Vinci) 30 naših učenika je obavljalo praksu u inozemstvu, a 10 ih se trenutno priprema za stručnu praksu u Sloveniji. Više o projektima i prethodne logotipove potražite na Leonardo da Vinci i Erasmus +.

Logotip bi trebao predstavljati:

·         Obrtničku školu Koprivnica

o   učenike, nastavnike

o   sve smjerove (elektrotehničar, tehničar za računalstvo, automehatroničar,  strojobravar, instalater kućnih instalacija,  elektroinstalater, elektromehaničar, slastičar, pekar, mesar, stolar, monter suhe gradnje, soboslikar-ličilac, konobar, kuhar, pomoćni kuhar i slastičar i pomoćni cvjećar)

o   specifičnosti Škole

·         Europsku uniju

·         zajedništvo, suradnju, partnerstvo

·         raznolikost u zajedništvu

·         usavršavanje (u struci, ali i općenito), rad na sebi, stjecanje raznih novih vještina i nadogradnju postojećih.

Prijedlog logotipa treba predati do kraja petka 5. 12. 2014. godine na papiru ili u digitalnom obliku u knjižnicu, pedagošku službu Škole ili na e-mail adresu ljiljana.mihalec@skole.hr.

Molimo autore da uz sam logotip predaju i kratak opis kojim će objasniti što simboliziraju njegovi određeni dijelovi (objasnite zašto ste odabrali određenu boju, oblik, simbol i slično).

Predani logotipovi bit će izloženi u hodniku Škole i dani na glasanje nastavnicima i učenicima Obrtničke škole, a autor najboljeg logotipa će biti nagrađen.

Za više informacija možete se obratiti školskoj knjižničarki prof. Mraz ili pedagogu prof. Terstenjaku.
VIRTUALNA ŠETNJA ŠKOLOM

 

UČENIČKI SERVIS

Centar kompetentnosti

POVELJA ZA MOBILNOST

Video promidžba

    

    

KORISNI LINKOVI

CMS za škole logo
Obrtnička škola Koprivnica / Trg slobode 7, HR-48000 Koprivnica / www.ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr / ured@ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr
preskoči na navigaciju