preskoči na sadržaj

Obrtnička škola Koprivnica

Leonardo da Vinci u Obrtničkoj školi Koprivnica

                 

Leonardo da Vinci u Obrtničkoj školi Koprivnica

Leonardo da Vinci dio je Programa za cjeloživotno učenje EU koji se odnosi na strukovno obrazovanje i osposobljavanje, a provodio se u razdoblju od 2007. do 2014.g. nakon čega ga je naslijedio program Erasmus +.

Obrtnička škola Koprivnica bila je među dvanaest škola u Hrvatskoj koje su na prvom natječaju 2009. g. slale svoje učenike na stručno usavršavanje u inozemstvo. Tada je odobreno 6 086 eura za financiranje projekta Dobri dusi starine u kojem su trojica učenika trećeg razreda obavljala stručnu praksu u Leipzigu u Njemačkoj u razdoblju od tri tjedna (4. - 25. listopada 2009. g.).

Iduće godine Obrtničkoj školi odobrena je financijska potpora od 5 767,50 eura za realizaciju projekta Pladnjem preko granice koji se odnosio na mobilnost (odlazak u inozemstvo radi stručnog usavršavanja) petero učenika drugog razreda smjera konobar koji su od 4. do 25. listopada 2010. g. boravili u Budimpešti te tamo obavljali stručnu praksu u Art'otelu Budapest****.

U školskoj godini 2011./2012. Obrtnička škola provela je Leonardo da Vinci projekt pod nazivom Elektroni brišu granice za koji joj je u svibnju 2011. g. odobrena financijska potpora od 19 869 eura. Desetorica učenika (elektrotehničari i tehničari za računalstvo) obavljala su stručnu praksu u Granadi u Španjolskoj, učili španjolski jezik, upoznavali španjolsku kulturu i gradove te stvarali nova prijateljstva. Projektna koordinatorica ovog i protekla dva projekta bila je Ljiljana Mraz.

U školskoj godini 2012./2013. Obrtnička škola provela je svoj četvrti Leonardo da Vinci projekt (u četiri godine postojanja ovog programa u Hrvatskoj) Kuhajmo EUjedinjeni. U sklopu projekta četvero je učenika obavljalo stručnu praksu u Budimpešti i uživalo upoznavajući taj grad, a za provođenje projekta  odobren je iznos od 5 265 eura. Projekt je prijavila Tanja Kancijan, a kao projektna koordinatorica provela Melita Golubić.

U školskoj godini 2013./2014. Obrtnička škola provela je svoj peti LdV projekt naziva Tehnobahn znanja pod vodstvom Darija Jembreka. Za provođenje ovog projekta, u kojem su elektrotehničari i tehničari za računalstvo obavljali praksu u Njemačkoj, odobreno je gotovo 14 000 eura.

Više o svemu pogledajte na ovim stranicama:

"TehnoBahn znanja" - šk.god. 2013./2014.

"Kuhajmo EUjedinjeni" - šk.god. 2012./2013.

"Elektroni brišu granice" - šk.god. 2011./2012.

"Pladnjem preko granice" - šk.god. 2010./2011.

"Dobri dusi starine" - šk.god. 2009./2010.

Program za cjeloživotno učenje


Galerija slika

Album: Elektroni brišu granice 2011
Projekt "Elektroni brišu granice" u 2011./2012.
[1] 2 Sljedeća Zadnja
Prezentacija
Granada - Smještaj
Granada...
Preuzmi sliku
Biramo Učenike
Biramo ...
Preuzmi sliku
Odabrani Učenici
Odabran...
Preuzmi sliku
Pripreme Iz Engleskog Jezika
Priprem...
Preuzmi sliku
Pedagoške Pripreme
Pedagoš...
Preuzmi sliku
Članak U Podravskom Listu
članak ...
Preuzmi sliku
Članak U Glasu Podravine
članak ...
Preuzmi sliku
Članak U Večernjem Listu
članak ...
Preuzmi sliku
Na Hrvatskom Radiju Gostuje Marko Barčanec
Na Hrva...
Preuzmi sliku
Štefan Markotić Na Hrvatskom Radiju
Štefan ...
Preuzmi sliku
Snimanje Za VTV - Marko Ružić
Snimanj...
Preuzmi sliku
Zvonimir Šincek Za VTV
Zvonimi...
Preuzmi sliku[1] 2 Sljedeća ZadnjaDokumentiPOVELJA ZA MOBILNOST

Video promidžba

    

    

KORISNI LINKOVI

CMS za škole logo
Obrtnička škola Koprivnica / Trg slobode 7, HR-48000 Koprivnica / www.ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr / ured@ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr
preskoči na navigaciju