preskoči na sadržaj

Obrtnička škola Koprivnica

Leonardo da Vinci u Obrtničkoj školi Koprivnica

                 

Leonardo da Vinci u Obrtničkoj školi Koprivnica

Leonardo da Vinci dio je Programa za cjeloživotno učenje EU koji se odnosi na strukovno obrazovanje i osposobljavanje, a provodio se u razdoblju od 2007. do 2014.g. nakon čega ga je naslijedio program Erasmus +.

Obrtnička škola Koprivnica bila je među dvanaest škola u Hrvatskoj koje su na prvom natječaju 2009. g. slale svoje učenike na stručno usavršavanje u inozemstvo. Tada je odobreno 6 086 eura za financiranje projekta Dobri dusi starine u kojem su trojica učenika trećeg razreda obavljala stručnu praksu u Leipzigu u Njemačkoj u razdoblju od tri tjedna (4. - 25. listopada 2009. g.).

Iduće godine Obrtničkoj školi odobrena je financijska potpora od 5 767,50 eura za realizaciju projekta Pladnjem preko granice koji se odnosio na mobilnost (odlazak u inozemstvo radi stručnog usavršavanja) petero učenika drugog razreda smjera konobar koji su od 4. do 25. listopada 2010. g. boravili u Budimpešti te tamo obavljali stručnu praksu u Art'otelu Budapest****.

U školskoj godini 2011./2012. Obrtnička škola provela je Leonardo da Vinci projekt pod nazivom Elektroni brišu granice za koji joj je u svibnju 2011. g. odobrena financijska potpora od 19 869 eura. Desetorica učenika (elektrotehničari i tehničari za računalstvo) obavljala su stručnu praksu u Granadi u Španjolskoj, učili španjolski jezik, upoznavali španjolsku kulturu i gradove te stvarali nova prijateljstva. Projektna koordinatorica ovog i protekla dva projekta bila je Ljiljana Mraz.

U školskoj godini 2012./2013. Obrtnička škola provela je svoj četvrti Leonardo da Vinci projekt (u četiri godine postojanja ovog programa u Hrvatskoj) Kuhajmo EUjedinjeni. U sklopu projekta četvero je učenika obavljalo stručnu praksu u Budimpešti i uživalo upoznavajući taj grad, a za provođenje projekta  odobren je iznos od 5 265 eura. Projekt je prijavila Tanja Kancijan, a kao projektna koordinatorica provela Melita Golubić.

U školskoj godini 2013./2014. Obrtnička škola provela je svoj peti LdV projekt naziva Tehnobahn znanja pod vodstvom Darija Jembreka. Za provođenje ovog projekta, u kojem su elektrotehničari i tehničari za računalstvo obavljali praksu u Njemačkoj, odobreno je gotovo 14 000 eura.

Više o svemu pogledajte na ovim stranicama:

"TehnoBahn znanja" - šk.god. 2013./2014.

"Kuhajmo EUjedinjeni" - šk.god. 2012./2013.

"Elektroni brišu granice" - šk.god. 2011./2012.

"Pladnjem preko granice" - šk.god. 2010./2011.

"Dobri dusi starine" - šk.god. 2009./2010.

Program za cjeloživotno učenje


Galerija slika

Album: Pladnjem preko granice 2010

[1] 2 Sljedeća Zadnja
Prezentacija
Učenici
učenici
Preuzmi sliku
Pripremni Posjet
Priprem...
Preuzmi sliku
Dogovori Tijekom Pripremnog Posjeta
Dogovor...
Preuzmi sliku
Pedagoška Priprema
Pedagoš...
Preuzmi sliku
Priprema Iz Engleskog Jezika
Priprem...
Preuzmi sliku
U Budimpešti
U Budim...
Preuzmi sliku
S Kupole Bazilike Sv. Stjepana
S kupol...
Preuzmi sliku
Pogled Na Dunav
Pogled ...
Preuzmi sliku
Trg Heroja
Trg heroja
Preuzmi sliku
Metro
Metro
Preuzmi sliku
Anonimus
Anonimus
Preuzmi sliku
Zabava Vani
Zabava ...
Preuzmi sliku[1] 2 Sljedeća ZadnjaDokumentiVIRTUALNA ŠETNJA ŠKOLOM

 

UČENIČKI SERVIS

Centar kompetentnosti

POVELJA ZA MOBILNOST

Video promidžba

    

    

KORISNI LINKOVI

CMS za škole logo
Obrtnička škola Koprivnica / Trg slobode 7, HR-48000 Koprivnica / www.ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr / ured@ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr
preskoči na navigaciju