preskoči na sadržaj

Obrtnička škola Koprivnica

 > Nastava  > Predmeti  > Računalstvo
Računalstvo

Poštovani učenici!

S ciljem upoznavanja učenika i svih drugih sudionika procesa obrazovanja, u dokumentu  Elementi i opći kriteriji ocjenjivanja donosimo dogovorene elemente ocjenjivanja za računalnu skupinu predmeta i opće kriterije za pojedinu ocjenu. Elemente i kriterije ocjenjivanja usuglasili su profesori-predavači računalne skupine predmeta, kao dio Stručnog vijeća za matematiku, fiziku i informatiku/računalstvo. Ovdje ih objavljujemo da bi svima bili dostupni putem mrežnih stranica Škole.

Osim toga, u ovoj mapi ćete pronaći razne obavijesti i korisne dokumente koji mogu biti dio nastavnih  materijala, a raspoređeni su u mape po razredima. Neke dokumente i materijale možete pronaći i u mapi pojedinog profesora. Mape nastavnika se nalaze u odjeljku: Dokumenti --> (Ime Prezime profesora), koji se nalazi na lijevoj navigacijskoj traci naslovnice mrežnih stranica Škole.

Slavko Franjo, dipl. inf.


DokumentiPOVELJA ZA MOBILNOST

KORISNI LINKOVI

CMS za škole logo
Obrtnička škola Koprivnica / Trg slobode 7, HR-48000 Koprivnica / www.ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr / ured@ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr
preskoči na navigaciju