preskoči na sadržaj

Obrtnička škola Koprivnica

Mobilnost Velenje

    

Mobilnost učenika u sklopu projekta "Struka nas veže" uključuje dvotjednu mobilnost 16-ero učenika Obrtničke škole Koprivnica koji se školuju u zanimanjima kuhar i konobar. Mobilnost će se odvijati u partnerskoj ustanovi Šolski center Velenje u Sloveniji u ožujku 2018. godine.

Tijekom mobilnosti učenici će obavljati praktičnu nastavu te kulturnim aktivnostima upoznati zemlju domaćina. Bit će smješteni u učeničkom domu partnerske ustanove. S učenicima će za vrijeme mobilnosti boraviti dvoje nastavnika u pratnji.

Sudionici će prije mobilnosti pohađati pedagoško-kulturološke, stručne, organizacijske i računalne pripreme, a nakon mobilnosti vrednovat će postignuća projekta te ih prezentirati široj lokalnoj zajednici.

Ciljevi projekta uključuju prenošenje stručnih znanja i vještina kroz nove radne tehnike pružanjem kvalitetne stručne prakse, unaprjeđenje znanja i vještina sudionika važnih za ulazak na tržište rada te razvijanje socijalnih, računalnih, jezičnih i životnih vještina sudionika tijekom i nakon mobilnosti.
 

U priloženim dokumentima nalazi se raspored priprema za odabrane učenike i prezentacija sa roditeljskog sastanka održanog 30. listopada 2017. u Obrtničkoj školi Koprivnica.

Pripreme počinju 11. 11. 2017. (subota) u 7.45 prema priloženom rasporedu.


POVELJA ZA MOBILNOST

KORISNI LINKOVI

CMS za škole logo
Obrtnička škola Koprivnica / Trg slobode 7, HR-48000 Koprivnica / www.ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr / ured@ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr
preskoči na navigaciju