preskoči na sadržaj

Obrtnička škola Koprivnica

Mobilnost Sevilla

            

Osmodnevna mobilnost nastavnika Obrtničke škole Koprivnica održat će se u Sevilli (u Španjolskoj) u listopadu 2017. g.  Na mobilnosti će sudjelovati osmero nastavnika iz područja elektrotehnike i strojarstva.

Mobilnost se sastoji od obilaska triju škola koje imaju strukovne programe (područje elektrotehnike, elektronike, IT-a, obnovljivih izvora energije, električnih instalacija, električnih strojeva, automehatronike, automehanike…), tehnološkog instituta i nekolicine tvrtki gdje se učenici obrazuju na praksi.  Predviđeno je izravno sudjelovanje u nastavi i interakcija sa španjolskim kolegama u trajanju od pet radnih dana, što će omogućiti neometan i izravan prijenos znanja, vještina i metoda poučavanja učenika u strukovnoj školi iz Španjolske.

Cilj mobilnosti je da se nastavnici prilikom obilaska škola, tehnološkog instituta i tvrtki upoznaju sa španjolskim obrazovnim sustavom i metodama poučavanja te da primjere dobre prakse primijene u svojoj matičnoj školi i iskustva podijele s ostalim nastavnicima. Također, nastavnici koji će biti na mobilnosti ujedno će moći uvidjeti postoji li podloga za slanje učenika naše škole na mobilnost u Španjolsku.

Priloženi dokumenti:
DSC 2094.JPG


POVELJA ZA MOBILNOST

KORISNI LINKOVI

CMS za škole logo
Obrtnička škola Koprivnica / Trg slobode 7, HR-48000 Koprivnica / www.ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr / ured@ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr
preskoči na navigaciju