preskoči na sadržaj

Obrtnička škola Koprivnica

 > Nastava  > Predmeti  > Računalstvo
Računalstvo

Poštovani učenici!

S ciljem upoznavanja učenika i svih drugih sudionika procesa obrazovanja, u dokumentu  Elementi i opći kriteriji ocjenjivanja donosimo dogovorene elemente ocjenjivanja za računalnu skupinu predmeta i opće kriterije za pojedinu ocjenu. Elemente i kriterije ocjenjivanja usuglasili su profesori-predavači računalne skupine predmeta, kao dio Stručnog vijeća za matematiku, fiziku i informatiku/računalstvo. Ovdje ih objavljujemo da bi svima bili dostupni putem mrežnih stranica Škole.

Osim toga, u ovoj mapi ćete pronaći razne obavijesti i korisne dokumente koji mogu biti dio nastavnih  materijala, a raspoređeni su u mape po razredima. Neke dokumente i materijale možete pronaći i u mapi pojedinog profesora. Mape nastavnika se nalaze u odjeljku: Dokumenti --> (Ime Prezime profesora), koji se nalazi na lijevoj navigacijskoj traci naslovnice mrežnih stranica Škole.

Slavko Franjo, dipl. inf., prof. mentor


Dokumenti

Dokument: Upute za pisanje radnji v1.0.doc
Jezik: Hrvatski
Autor(i): Tomislav Jakupić
Vrijeme stvaranja dokumenta: 18. 10. 2011.
Zadnja verzija: 1
Povijest verzija
1. Upute za pisanje radnji v1.0.doc 50.50 KB Tomislav Jakupić
18.10.2011 14:23:00

VIRTUALNA ŠETNJA ŠKOLOM

 

UČENIČKI SERVIS

Centar kompetentnosti

POVELJA ZA MOBILNOST

Video promidžba

    

    

KORISNI LINKOVI

CMS za škole logo
Obrtnička škola Koprivnica / Trg slobode 7, HR-48000 Koprivnica / www.ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr / ured@ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr
preskoči na navigaciju